Desitin Arzneimittel GmbH

Desitin Pharmaceuticals GmbH este o companie germană independentă de dimensiuni medii, activă pe piaţa farmaceutică naţională şi internaţională. La sediul nostru din Hamburg sunt fabricate produse sofisticate pentru terapia bolilor neurologice şi psihice. Oferim o largă varietate  de produse tradiţionale şi inovatoare, în special pentru indicaţiile noastre ţintă: epilepsia şi boala Parkinson.

 

Oferim o largă varietate  de produse tradiţionale şi inovatoare, în special pentru indicaţiile noastre ţintă: epilepsia şi boala Parkinson. Experienţa noastră în sfera sistemului nervos central este recunoscută de specialiştii în domeniu.

Punctul principal al eforturilor noastre este reprezentat de domeniul cercetării şi dezvoltării. Echipa noastră de cercetare munceşte continuu şi intens pentru optimizarea terapiei farmaceutice şi dedică o mare parte a activităţii sale proiectelor de dezvoltare inovatoare specializată.

În colaborare cu alte întreprinderi axate pe dezvoltare viitoare, de exemplu în aria biotehnologiei, vom continua să concepem şi să fabricăm produse de succes în tratamentul bolilor sistemului nervos central.

Noi înţelegem importanţa extremă a pregătirii avansate şi a informaţiei ştiinţifice şi colaborăm îndeaproape cu medicii clinicieni pentru a promova succesul terapeutic pe termen lung în bolile neurologice şi psihice. Prin selecţia noastră cât mai cuprinzatoare de oferte pentru educaţia continuă, aducem o contribuţie importantă la controlul calităţii în practica medicală. 

Suntem recunoscuţi ca parteneri ai medicilor, farmaciştilor, pacienţilor precum şi ai familiilor lor oferind şi servicii de informaţii pe lângă produsele noastre. Personalul înalt specializat din vânzări, ca şi membrii echipei noastre din domeniul medical sunt, prin competenţa lor profesională, de ajutor medicilor pentru a obţine beneficiile optime şi o stare generală bună a pacienţilor prin tratament individualizat. Obiectivul nostru principal este de a-i ajuta pe cei afectaţi să-şi abordeze boala într-un mod pozitiv şi să îşi asigure un viitor fericit.